Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Kinesisk soja | |
1,5 msk | Grönsaksfond | |
3 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1 st | Gul lök | |
2,5 dl | Rött matlagningsvin | |
1 kg | Grytbitar Nötkött | |
1 msk | Grönpeppar Torkad | |
1 st | Vitlök | |
2 dl | Syltlök | |
4 dl | Vatten | |
2 msk | Vetemjöl | |
2 st | Kabanoss |
Bryn köttet tills det fått färg. Låt peppar, lök och korv steka med på slutet. Pudra över mjölet och blanda väl. Späd med vin, vatten, soja och buljong. Låt grytan koka under lock i ca 1,5 timmar. Tillsätt creme fraiche och låt koka med den sista halvtimmen. Före servering tillsätt syltlöken. Servera med ris eller potatis.
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Grönsaksfond 180ml Touch of Taste
1 Matlagningsvin Rött 250ml Garant