Gå vidare till huvudinnehåll
Pappardelle med salsiciia

Pappardelle med salsiciia

30 minEnkelt
300,60 kr
4 portioner 57,85 kr per portion
Pappardelle med salsiciia

0,5 stChilipeppar Röd
2 stVanliga Tomater
500 gSalsiccia
2 mskOlivolja
1 stPersilja - färsk
1 dlParmesanost
500 gPappardelle
2 dlMatlagningsvin Vitt
2 klyftaVitlök
Instruktioner
1

Koka pastan. Ta bort skinnet från korvarna och mosa färsen. Bryn färsen på hög värme i olja i några minuter i en stekpanna. Tillsätt lök och chili och bryn ytterligare någon minut. Häll i tomaterna och vin och koka ihop i ca 5 minuter. Blanda sedan med pastan och vänd ner persilja. Smaka av med salt och peppar. Strö över rikligt med parmesan.

(Aujulay s.41)