Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Fisk | ||
1 st | Citron | |
1 klyfta | Vitlök | |
2 dl | Ströbröd | |
1 st | Timjan | |
600 g | Torskfilé | |
Avokadosallad | ||
0,5 dl | Rödlök | |
1 msk | Persilja | |
1 st | Citron | |
0,5 dl | Chilipeppar Röd | |
2 st | Salladslök | |
1 msk | Kapris | |
2 st | Avokado | |
1 st | Vanliga Tomater | |
3 msk | Olivolja | |
1 dl | Kalamataoliver |
Stek ströbrödet (Obs! Panko) i olja tills det börjar bli gyllenbrunt. Blanda med vitlök, citronskal och timjan. Smaka av med salt och peppar. Krydda fisken med salt och peppar och baka i ugn på ca 100 grader i ca 20 minuter tills fisken är färdig. Strö över rikligt med ströbrödsblandning. Blanda alla ingredienser till salladen och smaka av med salt och peppar.
(Aujulay s.55)