Gå vidare till huvudinnehåll
Thailändsk kyckling

Thailändsk kyckling

30 minEnkelt
291,15 kr
4 portioner 24,19 kr per portion
Thailändsk kyckling

1 dlVetemjöl
1 stChilipeppar Röd
150 gSockerärta Fryst
1 stPaprika
4 stKycklingfile Fryst
3 dlMatolja
1 mskFisksås - Asiatisk
1 stVitlök
0,5 dlCashewnötter Naturella
0,5 stOstronsås
Instruktioner
1

Skär kycklingen i kuber. Panera i mjöl och fritera i omgångar. Oljan ska gå upp till ca 1,5 cm från botten. Ta bort oljan och lägg tillbaka de friterade kuberna i pannan. Tillsätt chili, vitlök, ostronsås och fisksås + eventuellt vatten. Låt koka medan riset kokar. När 5-10 minuter återstår av riset, tillsätt grönsakerna och stäng av plattan. Innan servering tillsätt nötterna.