Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Bladpersilja - färsk | |
1 klyfta | Vitlök Färsk | |
1 st | Schalottenlök | |
1,5 msk | Oxfond | |
40 g | Parmesanost | |
2 dl | Vatten | |
2 msk | Tomatpuré | |
0,5 st | Aubergine | |
0,5 st | Chilipeppar Röd | |
2 msk | Olivolja | |
200 g | Lammfärs | |
400 g | Tortiglioni |
Bryn färsen i olja. Lägg i lök, vitlök och chili. Tillsätt tomatpuré, fond och vatten. Koka ihop ca 10 minuter. Stek aubergine (i tärningar) i en annan panna i olja tills de är gyllenbruna. Häll i lammfärsen och persiljan och smaka av med salt och peppar. Blanda med pasta och strö över riven parmesan.
(Aujulay s.39)
1 Oxfond med Rödvin 180ml Touch of Taste