Gå vidare till huvudinnehåll
Pasta med lammfärs, aubergine och chili

Pasta med lammfärs, aubergine och chili

30 minEnkelt
180,20 kr
4 portioner14,89 kr per portion
Pasta med lammfärs, aubergine och chili

2 mskBladpersilja - färsk
1 klyftaVitlök Färsk
1 stSchalottenlök
1,5 mskOxfond
40 gParmesanost
2 dlVatten
2 mskTomatpuré
0,5 stAubergine
0,5 stChilipeppar Röd
2 mskOlivolja
200 gLammfärs
400 gTortiglioni
Instruktioner
1

Bryn färsen i olja. Lägg i lök, vitlök och chili. Tillsätt tomatpuré, fond och vatten. Koka ihop ca 10 minuter. Stek aubergine (i tärningar) i en annan panna i olja tills de är gyllenbruna. Häll i lammfärsen och persiljan och smaka av med salt och peppar. Blanda med pasta och strö över riven parmesan.

(Aujulay s.39)