Gå vidare till huvudinnehåll
Fisksoppa från Menton

Fisksoppa från Menton

30 minEnkelt
373,50 kr
4 portioner40,81 kr per portion
Fisksoppa från Menton

1 stHela Tomater Konserverade
1 tskFänkål Krydda
2 stGul lök
1 mskPersilja - fryst
0,5 tskTimjan
400 gTorskfilé Fryst
1 stApelsin
3 mskFiskfond
4 stPotatis
1 klyftaVitlök Färsk
1,2 lVatten
2 mskMat & Bak Smör/Margarin
Instruktioner
1

Skär potatis i små tärningar. Hacka lök och dela fänkål i mindre bitar (alt. krydda).

2

Fräs grönsakerna i en gryta med lite fett. Slå i tomater, vatten, fiskfond och timjan. Koka i 20 min.

3

Skär fisken (halvtinad) i sockerbitsstora bitar. Lägg i soppan och låt sjuda 5-10 minuter.

4

Smaka av med salt, peppar, saft från 1/2 apelsin, vitlök och persilja.

(Annas mat s. 105)