Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 dl | Vispgrädde | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
200 g | Färskost Naturell | |
50 g | Soltorkade Tomater | |
320 g | Tagliatelle | |
1 tsk | Salt | |
1 klyfta | Vitlök | |
0,5 st | Hönsbuljong | |
600 g | Kycklingfile |
Sätt ugnen på 225°. Bryn kycklingen i smör i stekpanna och lägg i ugnssäker form. Klipp tomaterna i bitar över kycklingen. Vispa ihop grädde, fond, vitlök och ost och häll i formen. Stek i mitten av ugnen i 15 min. Servera med pasta.
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt