Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Jalapeno Konserverad | |
200 g | Tonfisk i Vatten | |
100 g | Riven Ost | |
200 g | Tortilla - Små | |
1 st | Rödlök | |
4 msk | Creme Fraiche Naturell | |
3 st | Avokado | |
150 g | Majskorn | |
1 st | Koriander - färsk |
Hacka rödlök och koriander fint. Skiva avokado.
Blanda tonfisk, rödlök, majs och crème fraîche. Salta och peppra.
Lägg ut tortillabröden och bred ut en stor klick tonfiskröra på varje bröd så långt det räcker. Toppa med riven ost, avokadoskivor, jalapeño och koriander. Vik bröden på mitten.
Stek quesadillas på båda sidor i en het stekpanna med lite olja. Var försiktig när du vänder så att brödet håller ihop.
Servera direkt!