Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
5 st | Kycklingfile | |
1 tsk | Sambal Oelek | |
8 st | Färska champinjoner | |
200 g | Riven Gratängost | |
2 st | Creme Fraiche Naturell | |
3 dl | Matlagningsgrädde | |
0,5 tsk | Salt | |
2 dl | Cashewnötter Saltade | |
1 st | Röd Paprika | |
2 krm | Svartpeppar | |
2 msk | Kinesisk soja |
Sätt ugnen på 200 grader. Strimla och stek kycklingfiléerna, alternativt dela den grillade kycklingen i mindre bitar.
Skär paprikan i mindre bitar och låt den fräsa med kycklingfiléerna.
Skär champinjonerna i kvartar.
Smörj en ugnsfast form. Lägg i kyckling, paprika och svamp i formen.
Blanda ihop crème fraiche, grädde, sambal oelek, chutney och soja. Smaka av med salt och peppar. Häll såsen i formen och strö över riven ost. Tillaga i ugnen i cirka 20-25 minuter.
Servera med ris eller pasta och en god sallad och eventuellt en skål med cashewnötter till.
Bild:
Anna Westrin
1 Matgrädde Laktosfri 13% 5dl Garant
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge