Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
3 dl | Bulgur | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Salt | |
1 msk | Rapsolja | |
600 g | Kycklingfile | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
200 g | Soltorkade Tomater | |
100 g | Feferoni | |
2 msk | Basilika - fryst | |
0,5 dl | Ajvar |
Värm ugnen till 200°.
Hacka de soltorkade tomaterna och feferonin, blanda med basilika. Gör ett snitt i kycklingfiléernas långsida och fyll dem med en del av grönsaksfyllningen. Återstående grönsaksblandning rörs ner i lätt crème fraiche och ajvar relish. Salta och peppra kycklingen. Bryn dem i rapsolja med smörsmak och lägg i en ugnsform. Klicka ut crème fraiche-såsen runtom kycklingen. Baka i ugnen ca 30 min.
Under tiden rätten står i ugnen, koka bulgur enligt anvisning på paketet.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt