Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 tsk | Torkad gurkmeja | |
1 dl | Grönsaksfond | |
1 msk | Garam Masala | |
100 g | Fryst Bladspenat | |
500 g | Krossade Tomater | |
1 st | Gul lök | |
3 dl | Röda Linser Torkade | |
2 tsk | Curry | |
2 st | Kanel Hel | |
0,5 dl | Citron |
Skala och hacka löken. Fräs den mjuk i 2 msk olja. Tillsätt curry, garam masala och gurkmeja och låt fräsa med 1 minut. Skölj linserna. Tillsätt 1,5 liter vatten, grönsaksfond, linser och kanelstänger. Koka under loch tills linserna blivit mjuka, 10-15 minuter. Rör ner krossade tomater, spenat och citronjuice. Smaka av med 1 tsk salt och 1 krm peppar.
1 Grönsaksfond 180ml Touch of Taste
1 Garam Masala EKO 50g Mill & Mortar