Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Purjolök | |
1 st | Lök | |
250 g | Färska champinjoner | |
2 msk | Olivolja | |
2 msk | Dijonsenap | |
4 st | Morötter | |
1 dl | Creme Fraiche Naturell | |
600 g | Sejfile Fryst | |
200 g | Räkor Skalade | |
1 st | Zucchini |
Ugn 200 grader.
grovriv morötter o skär zucchini i smala stavar.skiva lök, champ o purjo tunt.
frädk grönsakerna i 3 omgångar, 5 min/omgång
grönskaer i form, sejfile i 5 cm breda bitar ovanpå. Krydda fisk med pappar o salt.
vispa ihop sås: vreme fraiche, vatten, senap, salt svartpappar. Häll över fisken.
in i ugn ca 30 min. fördela räkorna ovanpå när det är 5 min kvar.