Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 krm | Salt | |
100 g | Spenat Blad | |
800 g | Potatis Fast | |
70 g | Bacon Tärnat | |
3 msk | Olivolja - Eko | |
1 g | Caviar & Stenbitsrom | |
1 g | Färsk bladspenat |
Skala potatis och grovriv i mixer
Olja en plåt, klicka ut den rivna potatisen i tunna plättar. Pensla med olja och salta.
Grädda i 200 grader varmluft, 15-20 min.
Bacon/spenatröra:
Hetta upp en stekpanna, stek bacontärningar. Häll i babyspenat de sista 3 minuterna och låt fräsa tillsammans.
SERVERING: För den som äter fisk: Stenbitsrom, färsk spenat och en klick Creme Fraiche och citronklyfta. För den som inte äter fisk: Stekta bacontärningar, spenat och lingon
Dryck: Vatten med citronskiva
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
2 Babyspenat Färdigsköljd Klass1