Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 st | Dill - färsk | |
0,5 g | Saffran | |
320 g | Linguine | |
1 st | Gul lök | |
1 st | Fiskbuljong | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
200 g | Kräftstjärtar |
Koka pasta al dente. Spara lite pastavatten.
Finhacka lök och fräs mjuk i panna.
Lös en tärning fiskbuljong i 2 dl vatten.
Tillsätt saffran, fiskbuljong och créme fraiche i pannan, koka upp. Reducera till krämig konsistens.
Grovhacka färsk dill.
Tillsätt dill och kräftstjärtar (avrunnen). Låt sjuda någon minut. Smaka av med salt och peppar.
Blanda såsen med nykokt pasta. Tillsätt pasta vatten om såsen blir för tjock.
Servera med valfri sallad.