Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Fisken | ||
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 krm | Havssalt | |
600 g | Rödspättafile Fryst | |
1 st | Citron | |
Tillbehör | ||
10 st | Potatis | |
Gräslöksfrästa rödbetor | ||
200 g | Rödbetor Färsk | |
1 st | Rödlök | |
2 msk | Kapris | |
1 krm | Havssalt | |
75 g | Mat & Bak Smör/Margarin | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
0,5 dl | Gräslök - färsk |
Rulla ihop spättafiléerna lägg de i en ugnsfast form. Skär citronen i skivor och lägg över spättan, salta och peppra. Stek i ugnen 150º i ca 10 min.
Gräslöksfrästa rödbetor: Halvera rödbetorna. Skär rödlöken i båtar. Fräs rödlöken,tillsätt rödbetorna och kaprisen låt allt bli varmt. Blanda sist ner gräslöken och avsluta med salt och peppar. Servera med kokt eller pressad potatis.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla