Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 krm | Svartpeppar | |
300 g | Haricot Verts | |
1 krm | Flingsalt | |
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
0,5 dl | Solroskärnor | |
400 g | Fusilli | |
400 g | Finkrossade Tomater Vitlök | |
0,5 st | Isbergssallat | |
0,5 st | Gurka | |
280 g | Bacon Skivat |
Skölj gurkan och skär i kuber, skölj och strimla salladen blanda med gurka och låt det stå till serveringen.
koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.
Skala och hacka vitlöken, skär eller klipp baconen. Hetta upp en stekpanna och stek baconen , häll sedan in vitlöken, solroskärnorna och bönorna med baconen.
Häll av pasta vattnet och blanda samman med de krossade tomaterna och haricots verts, smaka av med salt och peppar.
Servera baconblandningen och pastan med salladen.
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt