Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
500 g | Spaghetti | |
50 g | Parmesanost | |
2,5 dl | Matlagningsgrädde | |
2 krm | Svartpeppar | |
2 st | Ägg | |
280 g | Bacon Skivat | |
0,5 st | Isbergssallat | |
2 dl | Gröna Ärtor Frysta | |
3 st | Vanliga Tomater | |
2 klyfta | Vitlök |
Lättlagat och omtyckt.
Koka pastan enligt anvisningar på paketet. Grovhacka baconskivorna och stek dem i en panna utan fett. Sänk värmen och tillsätt pressad vitlök, fräs ytterligare i några minuter. Tillsätt grädde och ärtor, koka upp. Sänk värmen och smaka av med rikligt av peppar, låt stå och "gotta till sig".
Klyfta tomaterna och skiva salladen, blanda i en skål och låt stå tills servering.
Häll av pastan och lägg upp i en stor skål, häll över grädd- och baconblandningen och rör ner äggulor.
Servera med färgskriven parmesan och salladen.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Ägg Frigående EKO M/L 10-p 650g