Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
820 g | Kikärtor | |
0,4 dl | Parmesanost | |
0,5 st | Rosmarin - färsk | |
3 klyfta | Vitlök Vanlig | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
500 g | Farfalle | |
5 msk | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
0,5 g | Lagerblad |
Hetta upp olivolja i en tjockbottnad kastrull och lägg i grovhackad vitlök, rosmarin och lagerblad. Låt fräsa utan att vitlöken tar färg. Lägg i bönorna med sitt spad. Värm i några minuter. Smaka av med salt och peppar. Servera till nykokt pasta med riven färsk parmesanost.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt