Gå vidare till huvudinnehåll
Tortellini med champinjoner och ricotta

Tortellini med champinjoner och ricotta

5 minEnkelt
302,50 kr
4 portioner 42,73 kr per portion
Såsen blandas med tortellini och toppas med solroskärnor, ost och mangoldskott lagom till servering.

Svampsås
250 gRicottaost
2 dlMellanmjölk
250 gFärska champinjoner
1 klyftaVitlök
1 stRödlök
1 tskDragon - torkad
Till servering
50 gSolroskärnor Rostade & Saltade
75 gPrästost
Tortellini
500 gTortellini
300 gGrönsaksblandningar
Instruktioner
1

Koka upp vatten till tortellinin.

2

Svampsås: Skala och hacka löken. Ansa och dela champinjonerna i fjärdedelar.

3

Stek lök och svamp i oljan i en gryta och pressa ner vitlöken mot slutet. Rör ner ricotta, mjölk och dragon och låt det sjuda några minuter. Smaka av med salt och peppar.

4

Hacka persiljan och rör ned i svampsåsen strax före servering.

5

Tortellini: Koka tortellini och grönsaksmix ca 4 minuter. Häll av i ett durkslag och låt rinna av.

6

Vänd ner tortellini och grönsaker i svampsåsen. Toppa med solroskärnor, ost och mangoldskott. Det är gott med en vinägrett till mangoldskotten.