Gå vidare till huvudinnehåll
Korv med potatissallad i senapsvinägrett
Samarbete

Korv med potatissallad i senapsvinägrett

40 minEnkelt
160,35 kr
4 portioner 20,36 kr per portion
Prova detta smakrika recept till lunch eller middag som en spännande variant av korv med mos. Till denna korv med potatissallad i senapsvinägrett använder du ingredienser som potatis, ärter, rödlök och dill. Varmkorven blir festligare än vanligt!

2 dlGröna Ärtor Frysta
2 mskVitvinsvinäger
1 mskHonung Flytande
600 gVarm- & Wienerkorv
900 gPotatis
1 mskDijonsenap
1 krmSvartpeppar
3 mskOlivolja
3 krmSalt
2 mskDill - fryst
1 stRödlök
Instruktioner
1
  • Skala och koka potatisen. Koka ärterna enligt anvisningen på förpackningen.
  • Skala och skiva löken. Vispa ihop senap, vinäger, olja och honung i en skål. Vänd ner ärterna och löken. Krydda med salt och peppar. Skär potatisen i bitar och blanda ner den. Strö över dillen.
  • Tillaga korven enligt förpackningens anvisning.
  • Servera potatissalladen till korven.