Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 klyfta | Vitlök | |
700 g | Kycklingfile Fryst | |
1 tsk | Torkad oregano | |
100 g | Färska champinjoner | |
390 g | Passerade Tomater | |
1 msk | Olivolja | |
500 g | Penne | |
140 g | Bacon Tärnat | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell |
Strimla kycklingfiléerna, skala och skiva lök och vitlök, skiva champinjonerna.
Stek baconet och låt det rinna av på hushållspapper. Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.
Fräs kyckling, lök, vitlök och champinjoner i olja utan att det får färg. Krydda med salt och peppar. Tillsätt krossade tomater och oregano. Låt puttra ca 10 minuter. Rör ner crème fraiche. Smaka av med salt och peppar. Låt sjuda ytterligare i ett par minuter.
Strö över bacon och servera med penne.
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant