Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Röd Paprika | |
900 g | Potatis | |
1 klyfta | Vitlök | |
2 tsk | Redning & Ströbröd | |
1 st | Hönsbuljong | |
500 g | Kassler | |
2 dl | Matlagningsgrädde | |
2 msk | Olivolja | |
1 dl | Vatten | |
100 g | Sugarsnaps |
Koka potatisen.
Dela, kärna ur och strimla paprikan.
Skala och hacka vitlök.
Fräs grönsakerna i hälften av oljan. Tillsätt buljong, vatten och matlagningsgrädde. Koka sakta ca 10 minuter. Mixa såsen slät med en stavmixer. Koka upp, red av med majsstärkelse utrörd i lite vatten. Smaksätt med salt och peppar.
Bräck kasslerskivorna i resterande olja. Värm ärterna enligt anvisningen på förpackningen.
Servera kassler med paprikasås, ärter och kokt potatis.