Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 msk | Olivolja, Extra Virgin | |
300 g | Lövbiff | |
1 dl | Vatten | |
1 msk | Oxfond | |
1 tsk | Timjan | |
1 st | Gul lök | |
1 st | Tagliatelle Färsk | |
1 tsk | Salt | |
2 dl | Creme Fraiche Kantarell & Cognac |
Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Strimla köttet tunt. Skala och hacka löken. Salta och bryn köttet i en stekpanna. Lägg i löken och låt den fräsa med. Vispa ihop crème fraiche, vatten, fond och olja. Häll det i pannan. Låt koka 2–3 min. Rör ner spenat och 1 msk olja i den nykokta pastan och servera med såsen.
1 Olivolja Extra Vergine Classico Zeta
1 Oxfond med Rödvin 180ml Touch of Taste
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt