Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Falukorv | |
1 st | Tomatketchup | |
1 st | Dijonsenap | |
1 st | Vanliga Tomater | |
1 st | Haricot Verts Fryst | |
1 st | Vita Bönor Stora | |
1 st | Riven Ost | |
1 st | Gul lök | |
1 st | Broccoli Fryst |
Sätt ugnen på 225 grader. Skala och koka potatisen i saltat vatten.
Korv: Ta bort plasten och skär falukorven i skivor, men inte rakt igenom, och lägg den i en ugnsform.
Bred senap och ketchup på skivorna. Skala och skär löken i tunna skivor. Skölj och skiva tomaterna.
Varva lök, tomat och ostskivor mellan falukorvskivorna. Stek korven mitt i ugnen i 20–25 minuter tills osten smält och gratinerats.
Tillbehör: Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull till grönsakerna. Koka dem lite lätt ca 1-2 min strax innan servering.