Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 tsk | Salt | |
600 g | Kycklingfile | |
1 st | Salvia - färsk | |
2 msk | Olivolja | |
0,5 tsk | Chili | |
75 g | Prosciutto | |
1 kg | Mandelpotatis | |
2 st | Vanliga Tomater |
Sätt ugnen på 225 grader. Halvera den oskalade potatisen på längden och blanda den med olivolja, salt och peppar. Placera potatisen på ett ugnsfast fat och rosta i ca 30 min.
Skär nästan igenom kycklingfiléerna och vik upp dem som böcker. Lägg på en smord ugnsfast form. Pensla 1 msk olivolja över filéerna, salta och peppra. Fördela tomatskivorna, salvia och prosciutto på kycklingfiléerna och vik ihop dem. Salta, peppra och pensla på resterande olja. Ugnsstek ca 20 minuter. Servera med rostad mandelpotatis.
Servera tillsammans med en svalkande dilltzatziki. Gör en vanlig tzatziki och blanda i dill.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt