Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 st | Mandariner i Fruktkonserver | |
2 st | Banan | |
100 g | Mango Chutney | |
125 g | Cashewnötter Saltade | |
1 msk | Rökt paprikapulver | |
2 st | Lök | |
0,5 dl | Curry | |
0,5 dl | Olivolja, Extra Virgin | |
500 g | Laxfilé Fryst | |
200 g | Långkornigt Ris | |
2 st | Äpple Royal Gala | |
5 dl | Matlagningsvin Vitt | |
5 dl | Fiskbuljong | |
1,5 l | Matlagningsgrädde |
Sås: Finhacka äpplet och löken Fräs äpple och lök i olja tills löken börjar "svettas", tillsätt och fräs med curry och paprikapulver en liten stund. Häll i fiskbuljong och vitt vin. Låt det koka tills hälften återstår. Tillsätt grädden och koka i 10min. Red av såsen med maizena utblandad i lite vatten till en simmig konsistens. Sila såsen och smaka av med socker, salt och nymald vitpeppar
Koka ris Tillaga laxen i ugn
1 Olivolja Extra Vergine Classico Zeta
1 Äpple Royal Gala 6-pack Klass1