Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 2 dl | Matlagningsgrädde | |
| 1 msk | Ostronsås | |
| 1 dl | Mellanmjölk | |
| 1 msk | Färsk ingefära | |
| 4 ml | Sesamolja | |
| 3 tsk | Japansk soja | |
| 100 tsk | Chiliflakes | |
| 1 msk | Sweet Chili | |
| 1 tsk | Worcestersås | |
| 250 g | Salladsmix | |
| 3 g | Kycklingfile | |
| 1 klyfta | Vitlök | |
| 800 g | Kycklingfile Fryst | |
| 8 g | Jasminris | |
Blanda marinaden (sesamolja och ner) Skär kycklingen i strimlor eller bitar och lägg dem i marinaden att dra minst en timme Stek kycklingen med matolja ett par minuter. Salta och peppra. Häll på mjölk och grädde. Låt koka 3-4 minuter, smaka av med chiliflakes och salt Servera med sallad och jasminris

53,90 kr /l

78,25 kr /l

13,30 kr /l

319,00 kr /kg

213,00 kr /l

63,00 kr /l

219,67 kr /l

4 Sallad Färdigsköljd EKO Garden Mix Klass1
337,69 kr /kg

99,95 kr /kg

217,27 kr /kg

296,67 kr /l

1 071,43 kr /kg

51,50 kr /kg


