Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
| 1 msk | Smör | |
| 1 dl | Cornichons | |
| 1 st | Gul lök | |
| 1,5 dl | Vispgrädde | |
| 1 klyfta | Vitlök | |
| 1,5 dl | Matlagningsvin Vitt | |
| 0,5 tsk | Svartpeppar Malen | |
| 1 tsk | Flingsalt | |
| 100 g | Ölkorv | |
| 600 g | Fläskfilé | |
| 1 st | Zucchini | |
| 1 msk | Olivolja | |
| 1 dl | Syltlök | |
| 500 g | Potatis för Mos | |
Putsa fläskfilén och skär i 2 cm tjocka skivor Skiva ölkorven Skär zucchinin i tärningar Strimla den gula lök Finhacka vitlöksklyftan
Smält smör och olja i en träktörpanna eller gryta och bryn köttet, korv, zucchini, lök och vitlök 5 min.
Tillsatt vin, grädde, cornichons och syltlök.
Koka ytterligare 5 min.
Servera med ris eller potatis mos och en grön salad.
Bild:
Wolfgang Kleinschmidt

208,82 kr /kg

19,75 kr /kg

65,90 kr /l

217,27 kr /kg

171,80 kr /l

380,48 kr /kg

198,18 kr /kg

103,80 kr /kg

134,21 kr /kg

20,98 kr /kg

72,50 kr

34,50 kr

26,95 kr

1 Olivolja Classico Extra Virgin
118,60 kr /l

