Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 st | Zucchini | |
1 tsk | Grön Currypasta | |
2 dl | Vatten | |
1 tsk | Salt | |
2 dl | Röda Linser Torkade | |
1 st | Ruccolasallat | |
1 msk | Matolja | |
0,5 st | Blomkål | |
1 st | Gul lök | |
4 dl | Krossade Tomater | |
1 st | Naanbröd | |
5 g | Limeblad | |
4 dl | Kokosmjölk |
Skala och hacka löken.
Skölj och dela blomkålshuvudet i små buketter.
Skölj zucchinin och skär i skivor.
Blanda ut currypastan i lite varm olja. Stek grönsakerna i olja och med currypastan och limebladen (OBS 3st). Lägg locket på och låt mjukna något.
Tillsätt krossade tomater, kokosmjölk, röda linser och vatten. Låt koka länge, ju längre desto mer magiskt! Räkna med åtminstone 20 minuter. Smaka av med salt.
Servera gärna med ruccolasallad och exempelvis indiskt naanbröd.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Naanbröd Mini 260g 4-p Santa Maria