Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
4 st | Färska champinjoner | |
1,5 dl | Vispgrädde | |
1 msk | Hummerfond Buljong | |
250 g | Frysta räkor | |
1 msk | Tomatpuré | |
0,5 krm | Cayennepeppar | |
1 krm | Salt | |
2 msk | Smör | |
0,5 st | Röd Paprika | |
2 msk | Persilja | |
0,5 st | Gul lök |
Tina räkor och skala dem. Hacka löken. Skär svampen och paprikan i små bitar. Fräs lök, svamp och paprika i smör ett par minuter. Rör ned tomatpuré. grädde och hummerfond. Koka upp och sjud några minuter. Lägg i räkorna, låt dem bli varma. Tillsätt persilja och smaka av med torr sherry, cayennepeppar och salt...
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket
1 Cayennepeppar 30g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla