Gå vidare till huvudinnehåll
Lax med vit bönkräm och tomat

Lax med vit bönkräm och tomat

10 minEnkelt
104,30 kr
4 portioner 17,30 kr per portion
Lax med vit bönkräm och tomat är en fräsch och färggrann middagsmåltid som dessutom är mycket snabblagad. Den smarriga bönkrämen smälter i munnen och passar perfekt ihop med sältan från laxen. Mums!

65 gFärsk bladspenat
1 stLaxkotletter Fryst
2 dlMatlagningsyoghurt Turkisk
380 gVita Bönor
4 dlCouscous
3 stVanliga Tomater
1 klyftaVitlök
Instruktioner
1

Tina laxen om den är fryst. Skölj bönorna och låt de rinna av. Mixa bönorna och pressad vitlök med en stavmixer. Blanda i yoghurten. Smaka av med salt och peppar. Koka cous cousen enligt anvisningen på förpackningen. Stek laxen i matfettet. Krydda med salt och peppar. Tärna tomaterna och blanda ned dem och spenaten med cous cousen. Servera laxen med cous cous och bönkräm.