Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
100 g | Mozzarellaost | |
1 st | Avokado | |
0,5 st | Zucchini | |
0,5 st | Plocksallat | |
0,25 st | Rödlök | |
150 g | Färska champinjoner | |
200 g | Risoni | |
10 st | Körsbärstomater | |
1 krm | Svartpeppar | |
1 krm | Flingsalt |
Koka risonin enligt instruktioner på paketet. Skär champinjoner och zucchini i bitar och stek i smör med salt och svartpeppar. Skär tomater, rödlök, avokado och sallad i mindre bitar. Riv mozzarellan i mindre bitar och blanda alltsammans.
1 Plocksallad Kruka EKO Klass1
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt