Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 tsk | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
3 dl | Kikärtor Kokta | |
1 msk | Olivolja | |
0,5 tsk | Paprikakrydda |
Sätt ugnen på 200 grader. Skölj kikärterna och låt rinna av så att de inte är blöta.
Blanda kikärterna med olja och kryddor och häll ut dem på en plåt klädd med bakplåtspapper.
Rosta i mitten av ugnen i ca 35-40 minuter. Serveras direkt.
Näringsinnehåll: Energi (kcal) 103, Fett (g) 4, Protein (g) 4, Kolhydrater (g) 7
Bild:
Emma Mattsson
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Paprikapulver 37g Santa Maria