Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
125 g | Salladsmix | |
4 dl | Basmatiris | |
100 g | Gorgonzola | |
3 dl | Mellanmjölk | |
3 msk | Mat & Bak Smör/Margarin | |
500 g | Fläskfile Färsk | |
5 tsk | Vetemjöl |
Skär fläskfilén i centimetertjocka skivor. Salta och peppra. Hetta upp en stekpanna med smör och stek skivorna. Lägg upp dem i en ugnssäker form. Smält smör i pannan och rör ner mjöl. Späd under vispning med mjölken. Dela osten i mindre bitar och rör ner den i såsen. Låt småputtra tills osten smält. Smaka eventuellt av med lite salt och peppar. Häll såsen över fläskfilén och ställ in i 200 grader varm ugn. Gratinera tills såsen fått lite färg, ca 10 minuter. Servera med ris och en sallad
1 Sallad Färdigsköljd French Mix Klass1
1 Basmatiris EKO 1kg Garant Eko