Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2,5 dl | Långkornigt Ris | |
35 g | Kryddmix Tikka Masala | |
0,5 st | Koriander - färsk | |
8 g | Kryddmix Raita | |
400 g | Kycklingfile | |
2 msk | Olivolja | |
2 dl | Vatten | |
350 g | Mango Chutney | |
1 msk | Matolja | |
260 g | Naanbröd |
Blanda Tikka kryddmix, olivolja och vatten till en Tikkasås, låt stå 10 minuter. Stek kycklingen i matolja tills den är genomstekt. Häll på Tikkasåsen och låt sjuda i 2 minuter. Garnera gärna maten med lite färsk Koriander.
Servera med Santa Maria India Raita, Pineapple Mango Chutney, Naan bröd och ris.
1 Naanbröd Mini 260g 4-p Santa Maria