Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 st | Basilika - färsk | |
2 dl | Kalvbuljong | |
2 msk | Grillolja Original | |
1 msk | Olivolja | |
400 g | Spaghetti | |
1 tsk | Strösocker | |
1 klyfta | Vitlök | |
2 st | Röd Paprika | |
2 msk | Grillkrydda Vitlök | |
50 g | Pinjenötter | |
1 msk | Vetemjöl | |
0,5 tsk | Salt | |
400 g | Fläskfile Färsk | |
2,5 dl | Matlagningsgrädde |
Fräs paprika och vitlök i olja. Tillsätt buljong. Låt koka i 5 minuter. Mixa i matberedare. Häll tillbaka i kastrull och koka upp. Tillsätt grädden och red av med vetemjöl. Smaka av med Basilika, salt och socker. Grilla/stek fläskfilén och pensla på med grillolja. Rosta nötterna i en torr stekpanna. Lägg fläskfilén i såsen. Strö över pinjenötterna. Garnera med färsk basilika. Servera med nykokt pasta.
1 Grillkrydda Vitlök & Örter Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt