Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
70 g | Ruccolasallat | |
3 msk | Olivolja | |
75 g | Rödvinsmarinad | |
250 g | Körsbärstomater | |
2 msk | Balsamvinäger | |
2 krm | Flingsalt | |
1 st | Basilika - färsk | |
600 g | Lammstek | |
2 msk | Glaze Chili | |
1 krm | Svartpeppar | |
400 g | Borlottibönor |
Marinera lammsteken i ca 2 timmar. Grilla på svag värme i 45-60 minuter. Skölj bönorna i kallt vatten. Blanda glaze, balsamvinäger och olja till en vinägrett. Blanda ingredienserna till bönsalladen i en stor skål och smaka av med salt och peppar.
291,54 kr /kg
132,67 kr /l
168,46 kr /l
79,80 kr /kg
131,90 kr /l
167,65 kr /kg
179,67 kr /kg
298,57 kr /kg
118,33 kr /l
485,00 kr /kg
84,78 kr /kg