Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 st | Isbergssallat | |
0,5 dl | Olivolja | |
100 g | Svarta oliver utan kärnor | |
1 st | Rödlök | |
1 st | Persilja - färsk | |
0,5 tsk | Salt | |
100 g | Parmesanost | |
2 msk | Mango Chutney | |
1 msk | Pastakrydda | |
1 st | Körsbärstomater | |
150 g | Fetaost | |
400 g | Penne |
Koka pastan och låt svalna. Mixa ihop ingredienserna till dressingen och häll över. Blanda i de övriga ingredienserna. Lägg upp på ett stort serveringsfat och garnera med bladpersilja och hyvlad parmesanost. Servera gärna med bröd och en mixad grönsallad.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Spaghetti Pastakrydda Santa Maria
1 Pasta Penne Rigate 500g Garant