Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Tillbehör | ||
150 g | Ajvar | |
600 g | Potatis Fast | |
Sallad | ||
1 krm | Salt | |
400 g | Salladslök | |
3 msk | Olivolja | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
3 msk | Äppelcidervinäger | |
1 kg | Revbensspjäll | |
1 msk | Piffi Allkrydda | |
1 dl | Folköl 3,5 % |
Dela revbenen i mindre bitar, krydda med Vegeta och häll sedan över ölen. Låt sedan stå svalt i minst 30 minuter.
Förbered salladen under tiden genom att skära salladslöken i tunna strimlor och blanda med olja, vinäger, salt och svartpeppar.
Skala och skiva potatisen. Strö över salt och baka i ugnen.
Ta ur revbensspjällen ur marinaden och grilla direkt på grillen eller i grillpanna tills dem får en fin färg på alla sidor. Låt dem grillas på relativt låg värme så de inte bränns.
Servera de grillade revbensspjällen med potatis och salladslöken.
Alla recept från Podravka. http://www.podravka.com
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Äppelcidervinäger EKO 500ml Garant Eko
1 Piffi Allkrydda 540g Kockens