Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
2 st | Ägg | |
150 g | Ädelost | |
1 st | Mördeg | |
500 g | Kantareller | |
1 st | Gul lök | |
0,5 krm | Svartpeppar Malen | |
2 dl | Vispgrädde | |
0,5 tsk | Salt |
Vispa ihop ägg, grädde, salt och peppar i en skål. Skär kantareller i mindre bitar. Skala och finhacka lök. Hetta upp en stekpanna med smör och bryn kantareller och lök några minuter. Krydda med salt och peppar.
Lägg pajdegen på ett runt bakplåtspapper eller det pappret som medföljer i förpackningen i din Autocook. Lägg ner kantarell och lökblandningen i pajskalet och smula över ädelosten. Häll på ägg och gräddblandningen.
Stäng locket. Tryck på ”baking”, ”long”, ”start”. Efter 1 timme är pajen klar. Öppna locket och lyft ut pajen.
Dekoration: lite smörstekta kantareller och strimlad salladslök.
2 Ädelost Grädd Blåmögelost 36% 140g Kvibille
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Vispgrädde 36% 5dl Arla Köket
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt