Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Garnityr | ||
100 g | Vindruvor | |
Sås | ||
1 msk | Senap | |
1 st | Hönsbuljong | |
1,5 klyfta | Vitlök Vanlig | |
2 dl | Creme Fraiche Naturell | |
1,5 dl | Riven Ost | |
2 tsk | Kinesisk soja | |
1 krm | Salt | |
1 krm | Svartpeppar Malen | |
1 msk | Smör | |
4 st | Kycklingfile |
Bryn filéerna i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg sedan filéerna i en ugnsfast form.
Blanda samman alla ingredienserna till såsen, utom ost, i en kastrull.
Koka upp såsen och låt koka i 2 min utan lock. Häll såsen över köttet och strö osten över.
Koka i ugn 25 min, 175 grader.
Vid servering: strö halverade, urkärnade druvor över köttet.
Servera med ris och grönsaker.
1 Vindruvor Gröna i Ask Klass1
1 Riven Ost Texmex 29% 150g Arla
1 Soja Mushroom 500ml Pearl River Bridge
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla