Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Marinad | ||
3 krm | Salt | |
1,5 krm | Svartpeppar Malen | |
1,5 msk | Japansk soja | |
1 msk | Olivolja | |
1 msk | Fransk dragon | |
16 st | Färska champinjoner | |
200 g | Zucchini | |
1 msk | Olivolja | |
1 kg | Kyckling Hel | |
4 st | Kvisttomater | |
8 st | Schalottenlök |
Lägg kycklingdelarna i en bunke med marinaden. Halvera tomaterna, skala lökarna, ansa svamparna, skär zucchinin i 1,5 cm breda skivor. Lägg allt snyggt i oljad långpanna. Pensla kycklingen med marinaden. Stek mitt i ugnen 30-40 min. Ös några gånger. Dekorera med citronmeliss. Servera med ris och sallad.
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria
1 Fransk Dragon Kruka EKO Klass1