Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
Ajvarsmör | ||
2 klyfta | Vitlök Vanlig | |
2,5 tsk | Ajvar | |
100 g | Smör | |
1 tsk | Piffi Allkrydda | |
1 msk | Persilja - färsk | |
1 msk | Olivolja | |
1 krm | Salt | |
800 g | Fläskfilé | |
1 krm | Svartpeppar Malen |
Vispa det rumstempererade smöret poröst. Tillsätt lite salt, Vegeta Natur, vitlök, persilja och ajvar och blanda alltsammans ordentligt. Rulla in smöret i aluminiumfolie och låt stå i rumstemperatur i ca en timme.
Skär fläskfilén i 2 cm tjocka skivor och krydda med salt och peppar. Värm upp grillgallret och pensla med olja. Grilla därefter fläskfilémedaljongerna. Pensla med olja under grillningen och grilla 4-5 minuter på vardera sida. Toppa det färdiga kötte med en tesked smörblandning på vardera biff och servera med en god grönsallad.
Alla recept från Podravka. http://www.podravka.com
1 Smör Normalsaltat 82% 500g Svenskt Smör från Arla
1 Piffi Allkrydda 540g Kockens
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria