Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 msk | Vetemjöl Durum | |
4 msk | Ajvar | |
1 skiva | Smördeg | |
80 g | Goudaost | |
300 g | Cottage cheese Naturell | |
150 g | Kokt Skinka | |
1 st | Ägg | |
1 msk | Ströbröd |
8-10 portioner:
Blanda keso, ajvar och ströbröd väl. Tillsätt Gouda ost och tärnad skinka och blanda alltsammans.
Kavla ut smördegen tunt, dela den i två delar. Fördela fyllningen på plattorna men lämna en tom kant fri från fyllning på ena långsidan. Rulla ihop degen från långsidan mot den tomma kanten. Pensla den tomma kanten med äggvita och ”klistra igen” rullen.
Skär smördegsrullen i ca 2-3 cm tjocka skivor. Lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper. Sätt ugnen på 200° C och grädda i 25 till 30 minuter.
Servera de färdiga snäckorna med olika typer av ost garnerat med ruccola och körsbärstomater.
Alla recept från Podravka. http://www.podravka.com