Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 tsk | Flingsalt | |
6 st | Vanliga Tomater | |
1 krm | Svartpeppar | |
200 g | Riven Mozzarellaost | |
2 msk | Olivolja | |
1 kg | Delikatesspotatis | |
65 g | Ruccolasallat | |
50 g | Sardeller |
Sätt ugnen på 275 grader. Skiva den oskalade potatisen tunt i matberedaren och blanda den i en bunke med salt, peppar och olivolja. Lägg potatisen som en rund solfjäder 20 cm i diameter på en plåt med bakplåtspapper. Gör fyra bottnar. Förgrädda i 10 min. Tag ut dem ur ugnen och lägg på skivade tomater, sardeller och mozarella. Salta, peppra och grädda ytterligare i 8-10 min. Toppa de färdiggräddade pizzorna med rucola.
Du kan också lägga på parmaskinka, salami eller champinjoner på de förgräddade bottnarna istället för sardeller. Eller toppa de förgräddade pizzorna enbart med rucola och 100 g grovt riven parmesanost uppblandad med mozarella.
1 Svartpeppar Malen 31g Santa Maria