Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
1 tsk | Svartpeppar | |
4 msk | Färsk timjan | |
2 klyfta | Vitlök Färsk | |
1 kg | Sparrispotatis | |
1 st | Gul lök | |
1 tsk | Flingsalt | |
4 msk | Oregano - färsk | |
400 g | Hela Tomater Konserverade | |
600 g | Blandfärs | |
2 msk | Olivolja |
Lägg den oskalade potatisen i kokande saltat vatten och sjud i 20 min. Fräs den hackade gula löken och vitlöken mjuka i olja. Lägg i köttfärsen och mosa sönder med en gaffel, stek ytterligare någon minut. Slå på tomaterna, 3 dl vatten och låt koka ca 5 min. Rör ner färska örter och smaka av med salt och peppar. Bryt eller skär potatisen i mindre bitar och blanda ner i köttfärssåsen.
Hyvla över lite parmesan, gott!
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Flingsalt Gourmet 250g Falksalt