Gå vidare till huvudinnehåll
Falu-Korma recept
Hemmakock

Falu-Korma recept

30 minEnkelt
195,80 kr
4 portioner 25,89 kr per portion
Svenska klassikern falukorv tillsammans med indisk kormasås är en härligt exotisk och läcker smakkombination. Det bästa är att det går så snabbt att tillaga - och äta upp!

150 gBlomkål Färsk
600 gFalukorv
350 gKormasås
3 dlJasminris
1 mskOlivolja
1 stGul lök
150 gBroccoli Färsk
150 gPalsternacka
Instruktioner
1

Skär korven i strimlor. Skär grönsakerna i bitar. Fräs löken i oljan. Tillsätt korven och grönsakerna, låt det steka någon minut. Tillsätt därefter hela burken cookingsås och låt sjuda i ca 10 minuter. Lägg upp i serveringsskål och garnera gärna med färska, hackade örter. Servera tillsammans med ris.

Bild:

Gunnar Nydrén