Gå vidare till huvudinnehåll
Crostini med zucchini, getost och valnöt
Kokbok

Crostini med zucchini, getost och valnöt

30 minEnkelt
235,15 kr
4 portioner 40,20 kr per portion
Crostini med zucchini, getost och valnöt. ”100 fingerfood” är skriven av Sebastian Schauermann och ges ut av Massolit förlag. Boken är fotograferad av Fabian Björnstierna.

1 stZucchini
1 stSchalottenlök
100 gValnötter
350 gGetost, Chevre
300 gLantbröd
0,5 stPersilja - färsk
1 mskOlivolja
Instruktioner
1

Sautera schalottenlöken och zucchini på medelvärme i olivolja tills den har blivit mjuk och åt det glasiga hållet; den ska nästan falla isär.

2

Smaka av med salt, peppar och hackad persilja efter smak.

3

Skiva brödet och dela skivorna på hälften. Stek brödet till fin färg i olivolja och montera ihop crostinin enligt bilden.