Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
300 g | Formfranska | |
2 msk | Mat & Bak Smör/Margarin | |
1 dl | Rödvinsvinäger | |
2 st | Potatis | |
1 msk | Gräddfil | |
3 st | Rödlök | |
100 g | Krabba | |
1 msk | Majonnäs | |
1 msk | Gräslök - färsk | |
2 st | Ägg |
Koka ägg ca 6 1/2 minut, skala och hacka äggen. Koka potatisen, gärna med skalet på. Skala och tärna sedan potatisen. Blanda ägg, potatis, kokt krabbkött, majjo och gräddfil till en röra.
Koka löken i rödvinsvinägern ca 5 minuter.
Ta ut 12 rundlar från brödskivorna, stek snittarna i smör, toppa med röran och garnera med bitar av lök och gräslök.
”100 fingerfood” är skriven av Sebastian Schauermann och ges ut av Massolit förlag. Boken är fotograferad av Fabian Björnstierna.
29,95 kr /kg
72,95 kr
138,00 kr /l
19,98 kr /kg
53,17 kr /l
30,00 kr /kg
1 Krabba Soft Shell Fryst Meranus
549,00 kr /kg
82,38 kr /kg
21,95 kr /st
4,10 kr /st