Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
300 g | Formfranska | |
2 msk | Mat & Bak Smör/Margarin | |
1 dl | Rödvinsvinäger | |
2 st | Potatis | |
1 msk | Gräddfil | |
3 st | Rödlök | |
100 g | Krabba | |
1 msk | Majonnäs | |
1 msk | Gräslök - färsk | |
2 st | Ägg |
Koka ägg ca 6 1/2 minut, skala och hacka äggen. Koka potatisen, gärna med skalet på. Skala och tärna sedan potatisen. Blanda ägg, potatis, kokt krabbkött, majjo och gräddfil till en röra.
Koka löken i rödvinsvinägern ca 5 minuter.
Ta ut 12 rundlar från brödskivorna, stek snittarna i smör, toppa med röran och garnera med bitar av lök och gräslök.
”100 fingerfood” är skriven av Sebastian Schauermann och ges ut av Massolit förlag. Boken är fotograferad av Fabian Björnstierna.
1 Rödvinsvinäger EKO/KRAV 250ml Garant Eko
1 Krabba Soft Shell Fryst Meranus