Här var det tomt på varor
Fyll varukorgen under veckan, så blir det mindre jobb när det är dags att beställa.
0,5 st | Persilja - färsk | |
1 krm | Svartpeppar | |
60 ml | Honungs Glaze | |
400 g | Kycklingfile Fryst | |
1 krm | Salt | |
130 g | Ruccolasallat | |
1 msk | Olivolja | |
0,5 st | Citron | |
600 g | Färskpotatis |
Koka färskpotatisen i saltat vatten. Grilla kycklingen på medelvarm grill. Pensla den med glazen med jämna mellanrum under hela grillningen. När potatisen är klar så låt den rinna av och svalna av några minuter innan den blandas med rucola, persilja, citron och olivolja. Smaka av med salt och svartpeppar.
Bild:
Gunnar Nydrén
1 Svartpeppar Hel 70g Santa Maria
1 Hushållssalt Med Jod 600g Falksalt
1 Färskpotatis Svensk Tvättad Klass1